BlueSardine 10BUC 7.6 G 10CM Mari Cârlige de Pescuit cu Linie de Calitate apă Sărată Jig Ajuta Undiță De Pescuit pe Mare

48.11lei
In stoc
Rapid de transport maritim
Magazin:
 • Electrice sau Nu: manual
 • Lățime: 3CM
 • Cu Scară sau Nu: No
 • Poziția: Ocean Barca De Pescuit
 • Forma: J
 • Greutate: 7.6G
 • Cu Rigla sau Nu: No
 • Nume De Brand: BlueSardine
 • Lungime: 10CM
 • Tip: Cârlig Ghimpată
 • Material: Oțel Carbon De Înaltă

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda inclusiv de transport gratuit.Ei bine, va trimite Articole în termen de 2-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare , comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, gratuit de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

 

Produse similare

Cârlig de pescuit 100PC Cârlig de Pescuit Maruseigo 1024 Seria 5#-6/0# apă Dulce de Pescuit Momeală Cârlig Bass
23.29lei
Cârlige Cobra crap Kayo grele Ser. 1104nsb dimensiune 004 10 Buc.
2.93lei
5pcs Ton Cerc de Pescuit Cârlig din Oțel Inoxidabil Joc Mare de apă Sărată Cârlig 11/0#,12/0#,13/0#,14/0#,15/0#,16/0# 420 din Oțel Inoxidabil
31.34lei
Jig Worm Cârlige de Pescuit 50pcs/set Texas Rig Offset Shank Decalaj mare Moale Atrage Jigging Manivela de Pescuit Cârlig Dimensiune 2# 1# 1/0 2/0 3/0
46.70lei
26pcs Ghimpată Cârlig Ascuțit Consolida Pește Aborda Momeala, Nada Float cu Balonul Rotund Capul Gamakatsu Jigging Cârlig de Pescuit Accesoriu
52.24lei
50PCS/Lot Offset Manivela Worm Cârlig pentru Pescuit Bas Ridicat de Carbon Swimbait Grub Pește Cârlig Decalaj mare Dimensiune 6 4 2 1 1/0 -5/0 [YG82306]
41.25lei
INFOF 50/100buc Grele de Pescuit Pivotează Rulment Pivotează Mare Joc Cârlig Pivotant Mare de Pescuit Aborda Test 80 kg la 300 kg
67.56lei